5 módszer, amellyel a fényképeidet egyedi ajándékká varázsolhatod

5 módszer, amellyel a fényképeidet egyedi ajándékká varázsolhatod

Íme 5 kreatív és egyedi ajándékötlet Karácsonyra, hogy megadjuk a módját az ünneplésnek.

1,5 hónap múlva Karácsony, még van idő... de boldog leszel, ha már előre gondolkozol. Soha nem túl korai megtalálni a tökéletes ajándékot annak, akit szeretsz. Ráadásul jó móka begyűjteni a szezon legjobb ajándékozójának járó elismerést! A család és a barátok által leginkább imádott ajándékok kiválasztásakor gondossággal és odafigyeléssel kell eljárni, szóval nem árt előre tervezni. Olvasd végig a posztot, mert épp ebben próbálunk segíteni!

Ahogy fogy az idő, egyre jobban nő a nyomás, amikor valakinek ajándékot vásárolsz, pláne ha olyas valakiről van szó, akit szeretsz. Az ünnepi szezon szikrázása különösképp reflektorfénybe helyezheti a félelmeket, hogy esetleg rosszul sül el az ajándék. Ezért is számít sokat, ha előre gondolkodsz. Szerezd be időben az ajándékokat szeretteidnek, és takaríts meg pénzt, időt és nem utolsó sorban minél jobban kíméld meg magad az ünnepi időszakkal járó stressztől.

Összeszedtünk neked egy ünnepi ajándéklistát, amelyet bármilyen különleges ajándékhoz használhatsz. Ezek az ötletek a legközelebbi és legkedvesebb hozzátartozóid számára biztosan működnek majd, de jók lehetnek akár a munkatársad részére is, akit a kalapból húztál. Na de elég is, biztosan készen állsz már a Karácsonyi szezonra, szóval térjünk rá a lényegre.

1. Előtte - Utána fotó

Ez most nagyon trendi, ülj fel te is erre a vonatra! Még van időd leszervezni a dolgot, ez már önmagában is emlékezetes élmény lesz. Van olyan kedvenc régi fotód, amelyen te és a barátaid vagy a testvéreid nevettek? Ezt a fotópózt kell választani ha legközelebb szelfiztek/fotózkodtok, a lehető legtökéletesebben leutánozva a régi pózt. Ezzel az ajándékkal biztosan bekerülsz majd a legjobb és legátgondoltabb ajándékozók magasra értékelt elitjébe.

2. Emelj ki egy különleges napot

A fotókollázs vászonképek sokoldalú és egyedi módot kínálnak egy különleges nap kiemelésére. Manapság, amikor minden fotónk gyakorlatilag csak digitálisan, vagy online van meg, a kézzelfogható, prémium minőségű igazi kép egy örökké tartó ajándék lehet. Idézz fel egy különleges pillanatot, egy olyan napot, amelyet az ajándékozott soha nem felejt el. Ez olyan, mintha lehetőséget adnál szeretteidnek, hogy visszalépjenek az időben, hogy újraéljék a közös emléket.

Egy különleges nap az életedben

3. Telnek a napok

Vedd elő a régi polaroidot, vagy a régi fotókat és készíts belőle gyönyörű vászonképet! Ez az ajándék csemege az egész családnak, amikor meglátják, hogyan élt a nagymama és a nagypapa a régi időkben. Ugyanez vonatkozik az unokatestvérre is, aki az első legójával mennyit játszott, majd a 90-as évek stílusában járta a diszkókat. Ez az a fajta emléktárgy, amely művészi, de biztosan jókedvre derít az ünnepek alatt. Eleve különleges ajándék, amelyet még különlegesebbé tesz az az idő, amikor a régi fényképeket nézegeted és megemlékezel szeretteiről, miközben kiválasztod a tökéletes fotót/fotókat a vászonképhez. Ez is egy ajándék neked. Ha nem tudsz választani a rengeteg kép között, akkor azt javasoljuk, hogy fotókollázs vászonképet vásárolj, ahol több fotót is el tudsz hekyezni egymás mellett.

Fotókollázs polaroid fotókból vászonképre

 4. Díszítsd a falat Word-Art dekorációkkal

A Word-Art kollekciónkban szezonális dizájnok találhatók, amelyekkel ragyogóvá varázsolhatod lakásod a Karácsonyi szezonban. Egy különleges üzenettel a faladon nem kell kimondanod a szavakat, mert ezzel a különleges ünnepi  dekorációval mindenki tudni fogja, mit jelentenek az ünnepek számodra. Rengeteg a lehetőség, hogy mindezt megjelenítsd!

Word Art vászonkép

5. Elő az esküvői fogadalmakkal! 

Ha különleges pillanatokról és emlékezetes napokról van szó, az esküvő napján tett esküvői fogadalmak biztosan benne vannak. Jó ötlet lehet a régi emlék újra megosztása. Szeretteinek különösen tetszhet ez az ötlet, különösen akkor, ha hamarosan évfordulót ünnepelnek. Hasonlóan az előtte - utána fotókhoz, ez egy olyan pillanat, amelyet jó újra élni.

Elő az esküvői fogadalmakkal

Igen, tudjuk, ez rengeteg ajándékötlet. A nagyszerű dolog viszont az, hogy a listán mindenkinek van valami. Mi azon dolgozunk, hogy időben elkészüljenek a vászonképek az ünnepekre. Neked pedig nem lesz más dolgod, mint hátradőlni és várni szezon legjobb ajándékozójának járó elismerést! Idő lesz rá, mert előre gondolkodtál!

Vissza a blogba

A tökéletes ajándék, válassz vászonképeink közül: