Vászonképet saját fotóból, mindössze 3 egyszerű lépésben!

Készítsd el saját vászonképed online, mindössze 3 egyszerű lépésben. Válassz formátumot, méretet, töltsd fel saját fotódat, vagy válassz galériánkból és rendeld meg a vászonképed. A rendelésed leadása után mi nézőképet küldünk neked, majd ha te is rendben találod, akkor környezetbarát Latex technológiával kinyomtatjuk és keretre feszítjük váaszonképed. Gondos csomagolás után átadjuk a GLS futárnak, aki házhoz szállítja a vászonképed. Mindehhez ~2-3 munkanapra van szükségünk. :)

Válaszd ki a vászonképet tájolását (álló/fekcő/négyzet)

Válaszd ki a vászonképed tájolását (álló/fekvő/négyzet)

Először válaszd ki, hogy milyen formátumú (tájolású) vászonképet szeretnél. Választhatsz álló, fekvő, vagy négyzet alakú vásoznképet.

Kezdjük el!

Válassz méretet és töltsd fel saját fotódat.

Könnyebb nem is lehetne. Csak válaszd ki a neked megfelelő méretet és töltsd fel saját fotódat. A fotót belátásod szerint helyeheted el a vásznon a neked legmegfelelőbb pozícióban.

Kezdjük el!

E-mail-ben, vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Nézőképet küldünk!

Minden képet személyesen ellenőrzünk, a tőlünk telhető legprofesszionálisabb módon. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk a vörösszem-effektust, világosítsuk, élesítsük és a színeket helyesbítsük, hogy a kép a lehető legjobban nézzen ki. Az eredményről nézőképet küldünk neked.

Kezdjük el!

A többi a mi dolgunk!

A nézőkép jóváhagyása után 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád vászonképed. Környezetbarát HP Latex technológiával kinyomtatjuk vászonképed, keretre feszítjük, gondosan csomagoljuk, majd átadjuk a GLS futárnak. Neked csak ki kell venned a dobozból és átadhatod az ajándékozottnak, vagy az ingyenes képaksztóval felakaszthatod a falra.