Miért a Latex nyomtatási technológiát választottuk?

Miért a Latex nyomtatási technológiát választottuk?

LATEX NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA

A latex nyomtatás már hosszú ideje a piacon van, és jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. A mai latex nyomtatók rendkívül sokoldalúak és sok kiegészítő funkcióval rendelkeznek.

Környezetbarát latex nyomtatás

Vászonképeket nyomunk ezért úgy döntöttünk, hogy a lehető legmegfelelőbb technológiát válasszuk a képek és fényképek nyomtatásához. A nagyformátumú latex nyomtatónk éles, színesgazdag nyomtatást tesz lehetővé, a festék pedig rendkívül hatékonyan „rögzül” a nyomathordozóra. A 6 színes (C, M, Y, K, LtC, LtM) nyomtatásnak, valamint az 1200 dpi felbontásnak köszönhetően kiváló minőséget tudunk produkálni. A mi munkánkban a szoros határidők miatt rendkívül fontos a nyomatok azonnali száradása nyomtatás után. Így azonnal el tudjuk kezdeni az utómunkát, konfekcionálást (vágás, vakrámára feszítés, csomagolás), nem kell napokat várni a tökéletes száradására.

Környezettudatosság, fenntarthatóság

Napjainkban nagyon fontos kérdés a fenntarthatóság, és a környezettudatosság. Más technológiákkal (eco-szolvens, szolvens, uv) ellentétben a latex nyomtatás a leginkább környezetbarát, mivel vízbázisú technológia. A latex nyomatokat gyerekszobában, vagy óvodákban is ki lehet helyezni. Nincs kellemetlen szag, párolgó festék.

Fentiek mellett nagyon fontos volt számunkra, hogy a latex nyomtatott termékek rendkívül karcállóak szemben az igencsak elterjedt eco-szolvens nyomatokkal.

Miért fenntartható és környezetbarát a HP Latex technológia?

  • A latex festék vízbázisú, allergénektől mentes. Akár óvodákban, gyerekszobában is használható.
  • Nyomtatás során szagtalan.
  • Nyomtatás után szagtalan nyomat.
  • Nem károsítja az ózonréteget.
  • A használt patronokat visszacseréljük, újratöltik, nem kerülnek a kukába.
Vissza a blogba

A tökéletes ajándék, válassz vászonképeink közül: