Tulajdonképpen mi is az a vászonkép?

Tulajdonképpen mi is az a vászonkép?

Mára már eléggé elterjedt dekorációs elem, de sokan még mindig nem tudják, mi is az a saját fotóból készített vászonkép...

Mi is az a vászonkép és hogyan kell elképzelni? Erről írunk most nektek:

A saját fotóból készített vászonkép egy olyan művészeti alkotás, amely a digitális technológia és a hagyományos vászonkép készítés módszereinek ötvözése révén jön létre. A nyomtatott vászonkép technológiája lehetővé teszi fényképeid digitális formátumban történő megjelenítését és reprodukálását, majd azok nyomtatását egy speciális vászonra.

A vászonkép két részből áll: vászon + keret, melyre a vásznat kézzel feszítjük.

Saját fotóból készült vászonkép, vászonkép saját fotóból, vászonkép készítés, vászonkép nyomtatás, vászonkép rendelés Saját fotóból készült vászonkép, vászonkép saját fotóból, vászonkép készítés, vászonkép nyomtatás, vászonkép rendelés

A saját fényképből készített vászonkép nyomtatásakor a kiválasztott képet speciális nyomtatóval, valamint speciális festékekkel nyomtatjuk egy vastag, strapabíró vászonra, amelynek textúrája és minősége a hagyományos vászonkép anyagához hasonló. Az így készült nyomtatott vászonképeket saját igényeidnek megfelelően - akár egyedi méretben - készítjük el, nyomtatás után pedig masszív fenyőkeretre feszítjük fel kézzel.

Sokszor kérdezitek, hogy van-e látható kerete a vászonképnek: nincs. A keret minden oldalán maga a vászon látható, hátul van kb. 1 centis rész, ahol látszik a keret is.
Saját fotóból készült vászonkép, vászonkép saját fotóból, vászonkép készítés, vászonkép nyomtatás, vászonkép rendelés Saját fotóból készült vászonkép, vászonkép saját fotóból, vászonkép készítés, vászonkép nyomtatás, vászonkép rendelés

Weboldalunkon többféle méretben és elrendezésben rendelhetőek a vászonképek, 20 cm-től kezdődően – mondhatnám, hogy – határ a csillagos ég, de inkább a gravitáció, ami korlátot szab. Természetesen egyedi igényeket is teljesítünk, így ha weboldalunkon lévő méretektől eltérő vászonképet szeretnél, keress minket (info@evaszonkep.hu) és máris küldjük ajánlatunkat.

A vászonhoz visszatérve, többfélét kipróbáltunk már, ami bevált az a 380 g/m2 súlyú, matt pamutvászon.

A nyomtatott vászonkép előnyei közé tartozik, hogy sokkal tartósabb, mint egy hagyományos papírkép, nem csavarodik össze vagy hullik le a falról, mint egy poszter. Emellett a vászon anyaga és textúrája is tovább fokozza az alkotás érzetét és minőségét, illetve különleges hangulatot kölcsönöz az adott helyiségnek.

A nyomtatott vászonképek sokféle stílusban és témában elérhetők. Lehetnek például híres műalkotások, modern digitális művészeti alkotások, fényképek, városi tájképek, természeti témák, vagy akár saját családi fotók is.

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, így hamarosan elérhetővé válik saját Galériánk is, ahol előre elkészített fotókból rendelhettek vászonképet, többféle témában.

Egy nyomtatott vászonkép számos lehetőséget kínál. Tökéletes választás lehet otthonod díszítéséhez, akár a nappali, hálószoba, vagy akár az iroda falán is jól mutathat. Egyedi ajándék lehet, amely kifejezi az ajándékozott és az ajándékozó közötti kapcsolatot, emlékeztetve a közös pillanatokra. Emellett alkalmazhatók például a boltok, éttermek, vagy irodák dekorálására.


Vászonképek többféle alkalomra:
- Valentin napi vászonképekért kattints IDE
- Évfordulós vászonkép mintáinkat ITT találod
- Születésnapi vászonkép ötleteinkért kattints IDE 

Összefoglalva, a nyomtatott vászonképek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot, és egyedi hangulatot teremtsen otthonában vagy munkahelyén.
Vissza a blogba

A tökéletes ajándék, válassz vászonképeink közül: