Mire jó a vászonkép?

Mire jó a vászonkép?

Ezt a kérdést egy szóval is meg lehetne válaszolni: Mindenre! De azért kifejtem, hogy mire is gondolok.


Okozz örömöt vászonképpel!
Éld át a felejthetetlen pillanatokat újra és újra, ahányszor rápillantasz a vászonképedre!
Legyél férfi vagy nő, gyermek vagy felnőtt, idős vagy fiatal, pillants rá a vászonképre a faladon és rögtön mosolyt csal az arcodra, mert eszedbe juttat egy számodra kedves emléket.

Ha még nincs vászonképed, kattints ide és nézz szét weboldalunkon: www.evaszonkep.hu


Gondolj csak bele: hazaérsz egy fárasztó nap után a munkahelyedről, ahol óriási a hajtás, ki sem látsz a tennivalókból. Szóval hazaérkezel, lehuppansz a kanapéra, hátradőlsz és rápillantasz a vászonképekből összeállított fotófalra és eszedbe jut az egy hetes nyári vakáció, mely teljes nyugalomban és stresszmentesen telt: nem volt rohanás, kapkodás, nem kellett korán kelni, nem kellett sehová sietni… Már csak ha ezekre gondolsz, a lelkedet teljesen átjárja a „csí”, de még ezen felül felidézed a sok-sok emléket, ami a nyaralás alatt történt… Mit kaptál Te ettől a vászonképtől?

Örömöt. Emléket. Jó érzést. Nyugalmat.

Vászonkép a nappaliban, tengerparti fotóval


Vagy:


A családban egyik legnagyobb öröm, ha gyermekek, unokák születnek. Ilyenkor döbben rá az ember, hogy az idő milyen gyorsan telik.
Ránézünk a nappali- vagy gyerekszoba falán lévő vászonkép montázsra, ahol a gyerkőc első napjait örökítettük meg, milyen kis cukorfalat volt... Úristen, most meg már óvodába megy… Olyan jó visszaemlékezni ezekre a pillanatokra.

Vászonkép gyerekszobába, vászonkép montázs, vászonkép kollázs


A végtelenségig sorolhatnám a példákat, hogy kinek, milyen alkalomra tökéletes egy vászonkép (de lesz róla további blogbejegyzés), de az az igazság, hogy mindenkinek és bármilyen alkalomra adható, az öröm garantált.


Ha még nincs vászonképed, kattints ide és rendeld meg pár perc alatt! Válassz formát, utána töltsd fel a kiválasztott fotót és kattints a megrendelésre!

Ilyen egyszerű.

Nincs kockázat - vászonképeinkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Vissza a blogba

A tökéletes ajándék, válassz vászonképeink közül: